USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку одночасно затанцювали 400 маленьких «миколайчиків»

18 Грудня 2018 22:32
Танцювальний флешмоб, під час якого 400 маленьких «помічників» Святого Миколая виконали запальний танець, відбувся напередодні свята покровителя Луцька.

Участь у масовому дійстві взяли учні початкової ланки Комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 - професійний ліцей Луцької міської ради».

Нагадаємо, 18 грудня, учні цього ж навчального закладу написали найдовший лист Святому Миколаю. Так, 47-метрове «полотно», що складається із листів-звернень до Покровителя міста, офіційно потрапило до Книги рекордів України.

Також Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що 18 грудня на площі Героїв Майдану, що у Луцьку, відбулося святкове засвічення новорічної ялинки з піснями та подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus