USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку оголосили низку тендерів на ремонти. Де і що робитимуть?

1 Вересня 2020 19:34
Капітальний і поточний ремонти дворів, вулиць, проїздів, тротуарів, комунальних мереж, ліфтів та реконструкція вуличного освітлення – департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив кількадесят тендерів.

Так, поточні ремонти заплановано здійснити на вулиці Карпенка-Карого (очікувана вартість – 97 тисяч гривень), на проспекті Волі (97 тисяч гривень), на вулиці Веселій (293 тисячі гривень) та 1-го Малоомелянівського провулку (449 тисяч гривень).

Роботи включатимуть ліквідацію вибоїн або улаштування покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Тротуар із бруківки, своєю чергою, облаштують біля будинку №3 на вулиці Олеся Гончара (127 тисяч гривень).

Капітальний ремонт здійснять на території заїзду до будинку №1 на вулиці Липинського (235 тисяч гривень), де оновлять побутову каналізацію, облаштують зливову каналізацію, улаштують нове дорожнє покриття та прокладуть пішохідну доріжку з бруківки.

Відремонтують теж майданчики з контейнерами для збору твердих побутових відходів на вулиці Роговій, 43 (96 тисяч гривень). Там під шість контейнерів влаштують нове дорожнє покриття з бруківки та змонтують металеві навіси.

Натомість на вулиці Теремнівській перекладуть покрівлю в житловому будинку №91 (285 тисяч гривень).

Реконструкція мереж зовнішнього освітлення запланована на проспектах Перемоги і Василя Мойсея (1,189 мільйона гривень), де на нові, зокрема LED, замінять наявні світильники з люмінесцентними чи ртутними лампами.

Також належне зовнішнє освітлення забезпечать на території спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання, що на проспекті Грушевського, 2а (153 тисячі гривень).

Окрім того, в Луцьку відремонтують низку комунальних мереж у багатоповерхівках: водопровідну мережу будинку на проспекті Грушевського, 14 (144 тисячі гривень), внутрішньобудинкові мережі водопроводу та каналізації в житловому будинку на проспекті Відродження, 41б (110 тисяч гривень), системи опалення, гарячого та холодного водопостачання, водовідведення в будинку на проспекті Молоді, 19а (324 тисячі гривень), мережі господарчо-питного, гарячого водопостачання та побутової каналізації будинку на вулиці Чорновола, 2а (633 тисячі гривень) і магістральні трубопроводи систем опалення та гарячого водопостачання у житловому будинку №13а на бульварі Дружби народів (634 тисячі гривень).

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив теж відкриті торги на капітальні ремонти ліфтів у низці багатоповерхових будинків міста, зокрема в житлових будинках на проспектах Молоді, 23, Соборності, 38, вулицях Кравчука, 38, 42, Конякіна, 17.

Усі роботи планують виконати до листопада-грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 2 Вересня 2020 03:33
Коли покладуть бруківку по пр. Відродження, від маг. АТБ що на пр. Відродження 55 до поворота на пр. Молоді.! Коли??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus