USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На обрізку гілок дерев у Луцьку планують витратити 1,66 млн

23 Грудня 2019 21:47
Протягом наступного року на послуги з обрізування гілок дерев у Луцьку з міського бюджету планують скерувати 1,66 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив 23 грудня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 січня, а аукціон, як заплановано, розпочнеться 9 січня.

Мова йде про такі роботи:

- формувальне обрізування 500 дерев висотою більше 5 метрів із середнім діаметром стовбура 40 сантиметрів за заданою формою поверхні крон, що підлягають формувальній обрізці (орієнтовно обстригається одна третя частина гілля від діаметра крони) з видаленням порубкових залишків гілля для утилізації;

- обрізування крон 1000 дерев (350 – твердих порід і 650 – м’яких порід) із використанням висоторіза;

- видалення зламаних гілок, сухого суччя, гілля, яке створює парусність крони, мають ураження та механічні пошкодження з застосуванням машин і механізмів зі збиранням, подрібненням, навантаженням і вивезенням порубкових залишків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованого обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів, а також чітке дотримання правил утримання зелених насаджень у населених пунктах, природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Послуги з обрізування гілок дерев надаватимуться протягом наступного року – до 31 грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus