USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку опечатали квартиру, власниця якої три роки затоплює сусідів

22 Січня 2021 20:20
Квартиру в будинку по вулиці Шопена, 4, що у Луцьку, рішенням Державної виконавчої служби області опечатали, бо власниця не надавала доступ комунальникам, які мали ліквідувати підтоплення.

Про це Суспільному Волині розповів Держвиконавець Роман Постоловський.

22 січня до квартири увійшли примусово за рішенням суду. З помешкання на 3-му поверсі три роки тече вода до нижніх приміщень.

Щоб відремонтувати каналізаційні труби, майстрам потрібно було потрапити у квартиру, а власниця їх увесь цей час не впускала.

Головний інженер ЖЕКу Володимир Михайловський розповів, щоб потрапити до мереж потрібно було вибити частину стіни. Сантехніки з’ясували, що текло із каналізаційної труби у двох місцях. Її зняли та замінили. «Ми зараз зробили все, що можливо, але треба було б через 2-3 дні прийти та подивитися на стики, як вони себе ведуть. Але тут же ж знову ми доступу не будемо мати», – каже майстер.
Зі слів держвиконавця Романа Постоловського, квартира буде опечатана, доки не з’явиться її власниця. На момент входження державного виконавця та комунальників до квартири ні господарів, ні їхніх представників на місці не було.
Нагадаємо, в лютому 2020 до Суспільного звернулась лучанка Олена Роюк, бо, з її слів, три роки поспіль її оселю затоплюють сусіди. З’ясувати, де протікає та усунути несправність комунальники не можуть, бо їх не пускають до квартири. Олена Роюк подала до суду на свою сусідку. 30 грудня навіть за рішенням суду комунальники не змогли потрапити до кватири на Шопена, 4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ukr Показати IP 22 Січня 2021 21:08
Через якогось дибіла маютьстільки часу страждати люди. Невже не можна це питання вирішити в швидкому темпі!! Да здравствуєт наш суд бл*ть!
Саша до ukr Показати IP 22 Січня 2021 22:22
Я б за три роки давно двері їй підпалив і не один раз
Василь Показати IP 23 Січня 2021 08:06
Не треба нікого підпалювать.Все є в законодавстві.Потрібно просто виконувать закон.Але коли власниця даної квартири плює на закон,як і чиновники всіх рангів-то в нас в Україні потрібно ще 7верств гомном плисти до Європи.
Народна прокуратура Показати IP 23 Січня 2021 09:10
До UKR. Та до чого тут суд? У нашій країні вирішення абсолютно усіх життєвих питань, від впровадження рішення уряду до латання труби, законодавці поклали на суд. Конституція вимагає розподілу влад на законавчу, виконавчу і судову, кожна з яких має бути незалежною одна від одної і стримувати зловживання протилежної. А у нас вибудували такий механізм, що виконавча влада, яка має втілювати закони у життя, абсолютно не має ніяких прав, лише обов'язки, зате законодавча і судова - всі права і ніяких обов'язків. Складається враження, що в країні мають бути лише депутати, судді і громадські активісти, всі решта - лише заважають і можуть використовуватись хіба як джерело прибутку для перерахованих категорій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus