USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку остаточно визначили місце для квіткового ринку

11 Серпня 2017 10:36
Квітковий ринок, який зараз знаходиться у центрі Луцька, перенесуть до філармонії.

Про це йшлося сьогодні, 11 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що підприємці погодилися переїхати до філармонії. Там можна розмістити від 10 до 12 тимчасових споруд.

«Ситуація виглядає так: ми декілька разів зустрічалися з підприємцями. Остаточний варіант – місце розташування біля філармонія. Там можна розмістити близько 10-12 споруд. Філармонія повідомила, що не заперечує цьому, оскільки зараз та ділянка знаходиться у їхньому користуванні. Меморандум нами підготовлений і знаходиться на вивченні підприємців. Сподіваюся, наступного тижня підпишемо меморандум і розпочнеться процес виготовлення дозвільної документації. Також багато підприємців відмовилися від співпраці з нами», - зазначив Олександр Рачков.

«Я думаю, що це буде добре для міста. Це покаже, що влада і люди можуть спільно працювати», - резюмував голова комісії Андрій Козюра.

Депутати прийняли інформацію до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Иван Показати IP 11 Серпня 2017 12:29
Когда наконец-то состоится переезд? заколебали власти своими совещаниями, изучениями ситуации и меморандумами
Степан до Иван Показати IP 11 Серпня 2017 14:15
Да переезжай уже, не жди никого. И колебать никто тебя не будет.
Лучанка Показати IP 11 Серпня 2017 14:11
А мені зовсім не подобається місце, бо не зручно! Наприклад, їдеш з вітаннями в центр, а за квітами мусиш ще й до філармонії і назад. "Гарне-зручне" місце.
бритва оккама до Лучанка Показати IP 11 Серпня 2017 16:27
а вам,жирдосам,ходити корисно...
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2017 01:39
Добре коли квіти можна купити в центрі і по нормальній ціні, а то біля цуму в квітковому ціни просто космос. Облагородили б місце де зараз квітковий ринок. Тут зручно і нікому ніхто не заважає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus