USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку отримають кошти, щоб розрахуватися з боргами за електроенергію

9 Серпня 2017 17:05
Переший транш коштів субвенції з держбюджету у розмірі 73 мільйонів гривень надійде протягом найближчих днів.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 9 серпня.

Розглянули питання про внесення змін до бюджету міста. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська повідомила, що позачергове засідання викликане тим, що місту збільшують видатки за субвенціями, тож потрібно збільшити дохідну частину бюджету міста. Субвенцію збільшать на 241 мільйон гривень. Наразі потреба міста у субвенціях, з її слів, становить 250 мільйонів. Переший транш у розмірі 73 мільйонів гривень очікують вже сьогодні-завтра. Ця сума допоможе закрити борги усіх комунальних підприємств перед «Волиньобленерго». Кошти, зі слів заступника директора департаменту, надходитимуть не «живими» грішми,а взаємозаліками.

Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що ці кошти нагально потрібні комунальним підприємствам та ОСББ.

Члени виконкому ухвалили пропоновані зміни до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus