USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку патрульні в дворах ловили чоловіка, який обікрав магазин

27 Червня 2019 10:34
У ніч на 27 червня екіпаж патрульних у Луцьку помітив на вулиці Федорова підозрілу особу, інформує патрульна поліція Волині.

Як розповів інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення, присутній на місці, чоловік підходив під орієнтування про крадіжку грошових коштів з одного з магазинів неподалік. Відповідно, поліцейські прийняли рішення перевірити чоловіка.

Однак той не зреагував і почав тікати в двори на вулиці Кравчука. У лічені секунди його наздогнали та затримали. При затриманні він також чинив опір, зривався з місця, намагаючись побігти. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Підозрюваним виявився 21-річний лучанин, який був раніше судимий і нині перебуває під домашнім арештом.

На нього склали протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора правоохоронцям).

Причетність до можливого здійснення інших злочинів визначатиме слідство, наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus