USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку патрульний відмовився брати хабар у п'яного водія

14 Вересня 2018 13:33
Патрульний відмовився від кількох тисяч гривень, які пропонував нетверезий водій: тепер порушнику загрожує кримінал.

Про це йдеться на сторінці волинських патрульних.

Учора, близько 23 години, луцькі патрульні отримали повідомлення про порушення ПДР водієм на автомобілі SsangYong: йшлось про те, що особа може керувати в стані сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб виявили і зупинили на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Задворецька.

Водій не лише був нетверезим, а й не увімкнув перед тим покажчик повороту і не мав полісу страхування.

Під час спілкування з інспектором 44-річний порушник намагався надати йому неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, а потім взагалі спитав, скільки потрібно дати грошей, аби відкупитись – був готовий на будь-яку суму, аби його відпустили і вдали, ніби й не зупиняли.

Патрульний попередив порушника про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабаря, однак той на зауваження не відреагував.

Тож на водія оформили 1 об’єднану постанову, 1 протокол, а також викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер йому загрожує ще й кримінал за спробу підкупу правоохоронця.

Встановлено також, що особа вже перебувала у місцях позбавлення волі за тяжкий злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 14 Вересня 2018 14:01
ПАТРУЛЬНИЙ шо , шо , ... шо... розкручує,на БАЛО, але 2 тис. замало !! тож вирішив його на "показник"! У висновку хабара ніхто не бачив і не давав та і водія не попередив що веде відеофіксацію! тож розлетиться той "показник" на раз.! А мав притягнути до відповідальності, освідчення, протокол, все за купап!! І ще, як якись "косяк" патрульних відео не викладають, бо таємниця слідства, а тут відео з нічної зміни у прокат на ура викинули і ніякого тут слідства .......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus