USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку перевірять об’єкти незаконного будівництва

4 Січня 2021 16:12
У зв’язку з відновленням прав щодо проведення перевірок відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради в найкоротший час проведе перевірки об’єктів незаконного будівництва та об’єктів, що ведуться з порушеннями і здійснить заходів щодо притягнення порушників до відповідальності.

Про це у фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Серед об’єктів, що першочергово будуть перевірені – скандальне будівництво на вул. Сенаторки Левчанівської, 5/1; офісний центр по пр. Відродження, 29а; будівництво, що ведеться з порушенням по вул. Мічуріна, 2 та загрожує сусідінм будинкам; незаконно переобладнані під комерцію квартири на 1 поверхах та інші об’єкти.

Можливість відновити контроль за будівництвом виникла внаслідок прийняття та набрання чинності постановою КМУ від 16 грудня 2020 р. № 1339 «Про відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553», що дало можливість відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради після 10 місяців перерви, повернути повноваження щодо здійснення контролю за будівництвом та вжиття заходів щодо притягнення порушників до відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міська рада Луцька ще раніше зверталася до правоохоронних органів через незаконне будівництво на проспекті Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 4 Січня 2021 16:21
Додайте у список і Ковельську, 17 !
Отакої Показати IP 4 Січня 2021 16:43
Не може бути???
лучанка до Отакої Показати IP 4 Січня 2021 16:59
А якщо люди не можуть узаконити, бо не приватизована земля.Будинок трьохквартирний, а сусіди не хочуть приватизовувати. Що робити ? ОСББ теж не бажають створювати. Прошу розяснити компетентним особам
Андрій Показати IP 4 Січня 2021 19:48
В березні 2020 року внесено відповідні зміни до Порядку проведення професійної атестації, згідно з абзацом п’ятнадцятим статті 3 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», державний нагляд (контроль) здійснюється за умвови атестації.... Наслідком здійснення функцій контролю без атестації буде масове оскарження результатів відповідних перевірок у судових інстанціях.... тому перевірка заради перевірки???
Анонім Показати IP 5 Січня 2021 08:13
Володимирська 91 теж прошу перевірити! Там будівництво вництво з порушенням правил! При нормі більше 5метрів, будівництво ведуть при самій дорозі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus