USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани погрожують блокувати будівництво, яке називають незаконним

26 Березня 2015 08:45
Через нестерпні умови проживання мешканці проспекту Молоді готові фізично перешкоджати будівництву спортивно-оздоровчого комплексу.

Відповідний депутатський запит до міського голови оголосив під час 72-ої сесії міськради 25 березня депутат Аскольд Пекарський.

З його слів, до нього в черговий раз звернулися мешканці ОСББ «Вікторія-Луцьк», що по проспекту Молоді, 10 щодо будівництва підприємцем Мальцевою нового поверху спортивно-оздоровчого комплексу. Той знаходиться в одноповерховому технічному приміщенні, яке з’єднує два корпуси будинку. Таке будівництво нібито кричуще порушує права жителів та погіршує їхні житлові умови.

Як наголосив депутат, будівництво ведуть в двох метрах від їхнього будинку, практично закриваючи сонячне світло, яке через це не потрапляє в оселі на другому та третьому поверхах. В безпосередній близькості від дитячого майданчика працює автокран, незважаючи на те, що там постійно бавиться малеча. Дитячий майданчик закиданий уламками цегли. На скарги мешканців підприємець не звертає увагу, хоча початок будівництва він не узгоджував ні з правлінням ОСББ, ні з окремим мешканцями. Якщо будівництво негайно не зупинять, лучани залишають за собою право фізично його заблокувати. Планують вони і вийти на протест, бо ж вважають, що будівництво забудовник здійснює з порушенням чинного законодавства та норм цивільного будівництва.

Депутат надав звернення сорока осіб та правління і голови ОСББ. З його слів, скарги мешканці пишуть з 2010 року, щоб не допустити будівництво, але їх чотири роки «водили за ніс», усе ж розпочавши роботи.

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 26 Березня 2015 09:12
Здається йдеться про будівництво по пр.Молоді а не Соборності
Юлія до Ірина Показати IP 26 Березня 2015 13:19
Я теж думаю що це йдеться про спорт-клуб "Алма", який знаходиться на по. Молоді 10
лучанка з Молоді Показати IP 26 Березня 2015 10:00
якщо це той будинок що біля афганців,то це дійсно хтось тільки хворий на голову дозволив людям під вікнами виводити ще якісь стіни... але ж там і через дорогу біля зупинки щось будують з червоної цегли. ....також придурки - там дерева, кущі були, куточок для жителів будинку і так не дуже сонячний був. Гроші все вирішують і так буде в українців завжди.
Патріот Показати IP 26 Березня 2015 11:27
Поки ми панове з вами тут читаємо про будівництва.,які закривають вікна,депутати надають чергові дозвола на нові будівництва,а з такими темпами прихватизації прибудинкових теритрії не дивуйтесь,що слідуючий раз стіна новобудови починатиметься на вашому балконі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus