USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за 5 тис.

4 Серпня 2020 22:40
В обласному центрі Волині п’яний водій «Volkswagen Transporter», якого зупинили патрульні, хотів відкупитися за п’ять тисяч гривень. Натомість чоловік заплатить штраф у понад 10 тис. грн за спробу дачі хабара.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 8 травня близько 1 години ночі патрульні, рухаючись вулицею Ківерцівською, помітили автомобіль «Volkswagen Transporter», водій якого порушив ПДР, перетнувши горизонтальну дорожню розмітку.

Зупинивши авто, правоохоронці виявили водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти освідування, однак той відмовився. Тож патрульні хотіли оформити йому адміністративне порушення у службовому автомобілі. Натомість водій, аби вирішити це питання, запропонував патрульним п’ять тисяч гривень, щоб його не притягували до адміністративної відповідальності.

Відзначимо, що водій уклав з прокурором угоду про визнання винуватості та заплатить штраф - 10 тисяч 200 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Серпня 2020 18:51
Ще б 2500 і було все ок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus