USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку п'яний водій хотів відкупитись від патрульних двома тисячами

13 Липня 2019 21:25
У Луцьку водій «Volkswagen Passat» хотів відкупитися від патрульних двома тисячами гривень за п’яне водіння, однак вимушений буде заплатити більше дев’яти тисяч штрафу за дачу хабара.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що у ході здійснення патрулювання міста працівники УПП помітили на вулиці Ковельській автомобіль «Volkswagen Passat», якого зупинили з метою перевірки транспортного засобу. Зокрема, водій порушив ряд правил дорожнього руху: керував автомобілем, не будучи пристебнутим ременем безпеки, не пред'явив посвідчення водія та керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Водій намагався вирішити ситуацію, надавши патрульним дві тисячі гривень, аби його не притягували до адміністративної відповідальності за п’яне водіння, тим самим надавши службовим особам неправомірну вигоду.

Зазначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд визнав водія винним та призначив покарання у виді 550 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 9 тисяч 350 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus