USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку під час Молитовного сніданку збиратимуть кошти на благодійність

16 Травня 2018 21:05
Чергове засідання робочої групи з підготовки до проведення першого Молитовного сніданку Волині відбулося у Луцьку 16 травня.

До робочої групи увійшли радник міського голови Ігор Поліщук, представники Волинської ради церков та структурних підрозділів міської ради, інформують на сайті міськради.

Захід, який відбудеться 1 червня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, стане місцем єднання і порозуміння духовних лідерів, політиків, представників влади, бізнесу та громадськості.

Під час Молитовного сніданку лунатимуть спільні молитви за сиріт, молодь, сім’ю, за Україну та її захисників. Проводитиметься збір коштів на благодійні цілі.

Розпочинаючи сьогоднішню зустріч, радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що напрацьовано текст запрошення, який необхідно погодити для початку їх виготовлення. Також Ігор Поліщук зазначив, що вже підготовлено список осіб, яких запросять до участі у заході. Нині у ньому 201-а особа. До нього увійшли народні депутати України, представники релігійних організацій, меценати, бізнесмени, науковці, медики, педагоги, родини загиблих учасників АТО, прийомні родини, представники будинків сімейного типу, діти-сироти, діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Обговорили учасники заходу й музичне наповнення події та порядок виступів запрошених і представників Волинської ради церков.

Довідково:

Національні молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу. Вже понад 60 років вони проходять у США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великій Британії та багатьох інших країнах світу.

В Україні вже розпочато практику Молитовних сніданків на різних рівнях. Вперше такий Молитовний сніданок відбувся 21 вересня 2011 року в Києві. Цьогоріч у столиці він буде всьоме.

Такі ж Молитовні сніданки відбулися в одинадцяти регіонах нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 17 Травня 2018 06:00
Мавпують все з янкесів і тішатся.Позбирають т.з. "еліту" щоб з них трохи грошей струсити.Може б нарешті і щось толкове змавпували - в янкесів і повчитись чомусь можна (наприклад як дороги робити а не гроші на ямочному ремонті красти)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus