USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в під’їзді будинку грабіжник побив жертву рукояткою пістолета

6 Лютого 2017 11:52
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 28-річним лучанином розбою.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Увечері 01 лютого цього року уже судимий за розбій молодик, який нещодавно вийшов із місць позбавлення волі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у під’їзду будинку №1 на вулиці Бенделіані в обласному центрі напав на чоловіка й завдав йому удару рукояткою пістолета по голові. Від удару жертва знепритомніла. Зловмисник же

вийняв у безпорадного потерпілого з кишені 4450 грн та мобільний телефон.

Коли жертва почала опритомнювати, розбійник продовжив її бити, спричинюючи тілесні ушкодження.

Затримали зловмисника наступного дня завдяки скоординованим діям правоохоронців.

Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України.

За клопотанням Луцької місцевої прокуратури суд обрав розбійнику запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 6 Лютого 2017 11:56
я в шоце
Віталій Показати IP 6 Лютого 2017 12:11
Якби влада щось робила з такими д*білами то такого б було менше. Таких прид*рків треба в тюрму довічно і нехай роблять там на державу і на людей немічних , бомжів і так далі,якщо таке вчиняють. Все від нашої влади чиновників патрульної міліції. Що це за безпорядки і як вони караються!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
савченко до Віталій Показати IP 6 Лютого 2017 15:39
не смій так говорити про моіх однопартійців...це моі голоси на виборах
Мутний Показати IP 6 Лютого 2017 12:59
Та зеків треба на смітезвалище на роботу ставити мусор сортувати . Буде користь і природі і країні. А головне майже дармова робоча сила.
ната Показати IP 6 Лютого 2017 13:31
савченко коза завербована зі своїм законом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus