USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький грабіжник, тікаючи через вікно, зламав ногу

3 Травня 2018 15:09
У Луцьку повідомлено про підозру грабіжнику, затриманому на місці злочину. Вистрибнувши у вікно другого поверху, чоловік зламав ногу, відтак був затриманий господарем квартири.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про закінчений замах на грабіж, поєднаний із проникненням у житло, вчинений 38-річним лучанином. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, в обідню пору 2 травня 2018 року неодноразово уже судимий зловмисник, підібравши ключ, проник у квартиру в будинку на вулиці Кравчука в обласному центрі Волині й намагався викрасти звідти побутову техніку та цінності.

Неочікувано для нього повернувся господар оселі, й злодій змушений був втікати. Вистрибнувши у вікно другого поверху,чоловік зламав ногу, відтак був затриманий господарем квартири, в яку навідався непроханим.

Нині йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 186 КК України.

Вирішується питання про обрання горе-грабіжнику, затриманому працівниками Луцького відділу поліції в порядку ст. 208 КПК України, міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 3 Травня 2018 22:16
Чому він залишився живим ??? Це винна поліція, не можна було його залишати на цьому світі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus