USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку поблизу «Каравана» грабіжник зірвав золотий ланцюжок з жінки

2 Жовтня 2021 21:59
В обласному центрі Волині поблизу ТЦ «Караван» раніше судимий волинянин пограбував жінку, зірвавши з її шиї золотий ланцюжок. Ще один схожий грабіж злочинець здійснив через кілька днів.

Луцький міськрайонний суд призначив рецидивісту покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Так, перший епізод трапився 3 червня близько опівночі. Розминувшись з потерпілою на сходовій клітці в ТЦ «Караван», грабіжник наздогнав її біля ТК «Пасаж» та зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком. Сума збитків – 8 тисяч 269 гривень.

Ще один грабіж він здійснив через кілька днів, 5 червня, поблизу будинку №14 на вулиці Петра Маха. Злочинець також зірвав з шиї незнайомої жінки золотий ланцюжок з хрестиком, завдавши збитків на 4 тисячі 476 гривень.

У суді грабіжник своєї вини не заперечував. Тож суд призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поблизу торгового центру «Караван» в чоловіка вкрали телефон. Шахрай попросив мобільний нібито для здійснення дзвінка, однак повертати його не збирався.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus