USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку поблизу міськради чоловік розбив скло в Mercedes та вкрав сумку з 40 тис. грн

16 Жовтня 2021 22:06
У Луцьку судили рецидивіста, який обікрав автомобіль Mercedes поблизу міської ради. Чоловік витягнув з авто сумку з 40 тисячами гривень.

Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Злочин трапився 6 серпня минулого року поблизу будинку №3 на вулиці Даргомижського. Раніше судимий чоловік розбив вікно в автомобілі Mercedes Viano, звідки викрав чоловічу сумку, в якій було 40 тисяч гривень. Також у сумці були посвідчення учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, посвідчення учасника бойових дій, посвідчення водія, а також банківські картки. Загальна сума вкраденого – 45 тисяч гривень.

У суді крадій повністю визнав свою вину. Він зазначив, що документи та сумку потерпілому повернули працівники поліції, грошові кошти не відшкодовані, оскільки він перебуває у скрутному матеріальному становищі. Водночас крадій зобов'язався повернути вкрадені гроші.

Своєю чергою, потерпілий розповів суду, що дійсно збитки йому відшкодовані лише частково, зокрема повернуто сумку з документами та гаманець, але не гроші. Тож він подав цивільний позов про відшкодування матеріальної шкоди. Потерпілий просив суворо не карати крадія та не позбавляти його волі, оскільки це не сприятиме можливості обвинуваченому відшкодувати завдані йому збитки.

Однак суд, врахувавши судимості обвинуваченого, вирішив, що його покарання без ізоляції від суспільства неможливе. Тож йому призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі. Також суд задовольнив цивільний позов потерпілого.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 16 Жовтня 2021 22:34
який лх залишає гроші в авто ?
! до дідо Показати IP 17 Жовтня 2021 09:04
цей потерпілий скрізь встиг побувати і на кармані в нього менше 40тис не буває! видно ще той крендель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus