USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку показали наймасштабніше будівництво року. Відео

13 Березня 2020 09:00
Ви знаєте, де сьогодні у Луцьку найпрестижніше житло? Найбажанішим місцем проживання є новий житловий комплекс «Оселя парк» на вулиці Чорновола.

Технологічна досконалість, двір без автомобілів, безшумні швидкісні ліфти з доступом на підземний паркінг, благоустрій з ландшафтним дизайном – це далеко не єдині переваги елітного помешкання, пише Конкурент.
Основна родзинка – відпочинкова зона на березі Сапалаївки з пішохідними містками, лавочками, мангалами та зоною для барбекю. Компанія-забудовник вже має досвід облашутвання такої зони.
«Ми будуємо оселю для тих, хто передусім цінує комфорт, безпеку та надійність. У ЖК «Оселя парк» ми використовуємо найсучасніші енергозберігаючі технології і матеріали. Аналогічний проєкт на річці благоустрою на річці Сапалаївка ми реалізували в «Сіті парку», де повністю очистили русло річки, а люди мають змогу відпочивати, прогулюватися», – розповів директор ТзОВ «Казкова оселя» Андрій Худоба.
«Люди можуть прийти сюди і переконатися в тому, що тут немає ніякого запаху, побачити, як ведуться роботи з організації благоустрою та саме будівництво», – додала менеджер з нерухомості Валентина Шотік.

Більше інформації дивіться в сюжеті:


Детальніше про ЖК "Оселя парк" можна почитати тут: https://oselyapark.com/.

Телефони:

+38 099 309 1515

+38 097 309 1515

+38 093 309 1515

Матеріал опубліковано на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Миколайович Показати IP 13 Березня 2020 14:04
Класний проект! Хоч мені і не світить мати там мешкання, але велика подяка за покращення іміджу міста!
Петро до Андрій Миколайович Показати IP 13 Березня 2020 18:32
Кому що, а декому річка-каналізація до вподоби, особливо літньо-вечірні випари над нею. Абсолютно нічого що це могла б бути зона відпочинку багатьох лучан коли прийде дісна влада і позатикають злив каналізаційних стоків. Пройдіть по березі, добре видно скільки труб несе в Сапалаївку чуже "добро". (це - без рекламы..)
Володимир87 Показати IP 13 Березня 2020 18:56
Будувати будинок на річці- це точно покращує імідж міста. Коли вже ці забудовники понаїдаються?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus