USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поліцейські влаштували свято для дітей-переселенців

6 Серпня 2022 09:25
Захід організували співробітники сектору ювенальної превенції УПД ГУНП у Волинській області для дітей із різних регіонів України, які змушені були втікати від війни. У святі також взяли участь поліцейські психологи, кінологи із підопічними вівчарками та байкери.

Про це інформують у поліції Волині.

Кінолог продемонстрував дітям вміння своїх підопічних бельгійських вівчарок Кіри та Рекса. Собаки виконували різні команди, а також успішно вправлялися у пошуках боєприпасів.
Ювенальні поліцейські провели для дітей лотерею. Кожен учасник отримав подарунки.
Дітлахи писали листи нашим воїнам, які поліцейські передадуть на передову.

На завершення свята байкери покатали усіх охочих на своїх мотоциклах.
Діти отримали неймовірний заряд позитиву, смаколики, кульки та різноманітні подарунки.
«Ми постійно допомагаємо і підтримуємо дітей, які мусили залишити свої домівки через війну. Усі вони сьогодні були активні, задоволені та щасливі. Хоч трішки ми змогли їх відволікти від буденності та подарувати справжнє свято», – розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Серпня 2022 09:59
мене цікавить, де діти переселенців ці роки вчилися і були, всі вони ходили в державні садочки і школи, у них були як мінімум вчителі з української мови,проте ніхто з них не говорить на рідній мові. Що це за вчителі,що це за школи і садочки такі? Хтось коли-небудь буде з цим розбиратися? 30 років незалежності, від старших людей зі сходу вже давно ніхто нічого не чекає. А діти,а молодь? Чому зараз,коли йдеш вулицями Луцька,таке відчуття,що ми потрапили в російську окупацію. Цих мамашок і їх діток прихистили,кормлять їх, а вони всеодно не збираються переходити на українську, а зараз вони тут, бо їм 'все должны'. Наших біженців з України в Німеччині всіх відправили на курси німецької мови на 8 місяців - без знання місцевої мови там офіційної роботи не отримаєш. В нас чиновники отримували зарплати за те,що повністю провалили політику українізації навіть лагідної і зараз продовжують отримувати ні за що, за те чого вони не роблять і не робили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus