USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку понад 700 людей голосуватимуть не на своїх дільницях

21 Березня 2019 23:38
Змінити місце голосування у Луцьку можна було ще з 31 грудня 2018 року, втім саме зараз, коли до виборів менше двох тижнів, у відділі ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради – аншлаг. Написали заяви уже понад 700 осіб.

Як розповів заступник начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради Юрій Борис, такі черги через те, що люди вирішили писати заяви в останні дні, мовляв, робили б це раніше – такого ажіотажу не було б.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ГОЛОСУВАТИ УКРАЇНЦЯМ НЕ ЗА МІСЦЕМ РЕЄСТРАЦІЇ

«Щоб виконати свій громадянський обов’язок і проголосувати у день виборів не за місцем приписки – варто зробити кілька простих дій. Для прикладу, якщо луцький студент не має змоги їхати додому, бо він з іншого міста чи області, то може взяти довідку з навчального закладу, прийти до нас із паспортом та ідентифікаційним номером і написати заяву. Це стосується і людей, які приписані в інших населених пунктах, але в Луцьку працюють. За таких умов громадянин бере довідку з місця роботи і йде до нас писати заяву. Для внутрішньо переміщених осіб усе ще простіше: берете паспорт і до нас.

Якщо всі документи в порядку, заяву написано без помилок, то процедура відбувається швидко. До 25 березня можна ще звертатися. Зауважу, черги дійсно є, але це тому, що можна було писати заяви з 31 грудня 2018 року, але люди відтягнули це на останні дні. Тому, для комфорту городян ми працюємо щодня з 8:30 до 17:30 без перерв, у вихідні суботу та неділю з 9:00 до 17:00», - розповів Юрій Борис.

Та додає, що вже написали понад 700 заяв про зміну місця для голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus