USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку поновили черги на державне житло

19 Червня 2019 10:13
В обласному центрі Волині поновили черги на державне житло, зокрема на квартирний облік взяли низку лучан.

Про це йшлося 19 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла громадян: Хижун Віталій Васильович, Гись Валентин Іванович, Фрич Галина Василівна, Васильєв Павло Ігорович.

Затвердити рішення комісії з житлової роботи управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області про взяття на квартирний облік військовослужбовців управління: Махновця Михайла Михайловича; Гандзюка Юрія Олександровича.

У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку в Управлінні МВС України у Волинській області включити у список квартирної черги при виконавчому комітеті міської ради для отримання державного житла Слабика Олександра Миколайовича.

Включити Лагоду Лідію Олександрівну в список осіб, які мають право на першочергове отримання житла (Закон України „Про Національну поліцію”).

У зв’язку зі смертю зняти з квартирного обліку: Романовського Олександра Антоновича, Сергєєву Ганну Олександрівну.

У зв’язку з відсутністю реєстрації у місті Луцьку зняти з квартирного обліку: Гаврусь Наталію Анатоліївну, Корчака Віталія Тадеушовича.

У зв’язку із забезпеченістю житлом по нормі зняти з квартирного обліку Герель Ларису Павлівну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus