USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поновили черги на житло

21 Листопада 2018 10:42
Троє лучан взяли на квартирний облік для отримання державного житла. До того ж, в Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій включили таку ж кількість осіб.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла громадян: Романюка Дмитра Івановича, Коріня Романа Васильовича, Мустафаєва Тимура Алі; включити в Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки: Доманського Дмитра Віталійовича, Нетепчука Андрія Ярославовича, Михайлюка Руслана Миколайовича; поновити Демчука Андрія Олександровича у списку осіб, які мають право на пільгове отримання житла; поновити з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла Степанюка Антона Ананійовича в загальній черзі.

Окрім того, у зв’язку з придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку: Корнійчука Володимира Євгеновича, Бойка Степана Анатолійовича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus