USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку попрощалися з колишнім керівником управління освіти

14 Липня 2019 12:46
Той, хто очолював галузь освіти міста у складні часи і зберіг у собі порядність та людяність: лучани прощалися з колишнім очільником управління освіти Луцької міськради Михайлом Махомедом.

Прощання відбулося 14 липня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі у Луцьку.

Останню шану покійному віддавали колеги-освітяни, рідні та друзі, представники влади та пересічні лучани.

Як зауважив священник, людина – це богоподібна істота, яка вносить Божу гармонію у цей світ. Кожна людина мусить вчитися, хтось повинен показати їй своїм життям еталон богоподібності. Таким чином, кожен з нас стає вчителем для майбутніх поколінь.

Священнослужитель відзначив, що Михайло Махомед керував галуззю освіти у місті в складні часи, коли знецінювалися гроші, людський ресурс розчаровувався в професії, тож важливо було зберегти колектив освітян і це було доволі складним завданням. Він був надзвичайно шанованою людиною, у випробуваннях, які довелося перенести, зберіг важливу рису – людяність і в кожному, хто до нього звертався, бачив людину.

Після прощання катафалк з тілом покійного відбув на цвинтар села Зміїнець Луцького району, де відбудеться поховання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus