USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку працюють над розробкою системи валідації та електронних карток лучанина

22 Березня 2019 15:49
21 березня у Луцьку відбувся круглий стіл, під час якого обговорювали та вносили поправки до проекту «Про оператора електронних систем у місті Луцьку». Розробка проекту – один із важливих кроків на шляху змін у сфері громадського транспорту міста, запровадження системи контролю пасажиропотоку та використання електронних карток лучанина.

«Продовжуємо роботу по впровадженню електронної картки лучанина та системи валідації у Луцьку, що дозволять здійснювати безготівкову оплату за проїзд, контролювати точний пасажиропотік у громадському транспорті, забезпечать можливість заощаджувати на проїзді та відкриють ще ряд переваг для кожного мешканця нашого міста, – розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.


З його слів, електронна система дасть можливість контролювати рейси тролейбусів і маршруток, точно відслідковувати їхній рух і своєчасність прибуття.

Зараз триває робота із пошуку оператора електронних систем у Луцьку, який запропонує найбільш вигідні умови та найкращу систему валідації й використання електронних карток. Хочу наголосити, що вся процедура вибору оператора відбуватиметься відкрито та прозоро. Ми вже розглянули пропозиції кількох міжнародних та українських компаній, які готові надавати такі послуги. Вчора, під час засідання круглого столу, заслухали пропозиції та зауваження учасників обговорення проекту «Про оператора електронних систем у місті Луцьку», - додав Григорій Недопад.


Участь в засіданні взяли керівники транспортних підприємств та виконавчих органів Луцької міської ради, перевізники Луцька.

Долучився до обговорень та вніс свої поправки депутат Луцької міської радиПавло Данильчук.

Наразі триває робота над документом, аби уникнути будь-яких непорозумінь і неточностей. Планується реалізувати дуже масштабний проект, який торкнеться кожного лучанина, тому роботу над ним потрібно здійснювати планово, поетапно і без поспіху. Швидко таких рішень приймати не можна. Луцьк вже мав у минулому негативний досвід із закупкою валідаторів, які на ділі виявилися непотрібними і призвели до марного витрачання коштів міського бюджету. Ми не хочемо допускати таких помилок, які виявилися дуже болісними і витратними для міста.

Ставимо високу планку перед майбутніми учасниками тендеру. Кожен оператор електронних систем в Україні чи світі може запропонувати свої пропозиції та взяти участь у тендері. До всіх учасників конкурсу ми ставимося однаково, всі знаходяться на рівних умовах. На даному етапі визначаємо умови участі для операторів, згідно з якими вони зможуть долучитися до проведення тендеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка Показати IP 22 Березня 2019 16:14
В депо скільки виручки вдень одні тролейбуси а ще маршрутки платять тільки спитайте у Пуца де вони може дєдушка собі надбавки до пенсії бере в кишеню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus