USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Картка лучанина буде багатофункціональною

19 Квітня 2018 23:13
Члени постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва рекомендують депутатам включити картку лучанина у перелік підготовки проектів регуляторних актів. Це дасть змогу пройти всі необхідні процедури, включаючи громадські обговорення, аби якнайшвидше вона почала діяти.

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович розповів, що картка лучанина буде багатофункціональною.

«На базі «Ощадбанку» буде функціонувати картка лучанина, нею можна буде розрахуватися в тролейбусах, маршрутках, використовувати для безпеки в закладах освіти, використовувати для отримання адміністративних послуг у ЦНАПі. І над розширенням її функціоналу ми надалі працюватимемо», - інформував посадовець.

Та додав, що користуватися нею, згідно з прогнозами, вже можна буде у 3-4 кварталі.

Нагадаємо, раніше перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що власники картки лучанина економитимуть на проїзді та матимуть низку переваг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus