USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку працюватиме 5 мобільних сервісних центрів МВС: де, коли і як записатися

12 Серпня 2022 16:36
Мобільні сервісні центри МВС надаватимуть послуги у Луцьку впродовж двох тижнів: з 15 по 20 серпня та з 22 по 27 серпня. Розпорядок роботи: з 9:30 до 17:30.

Головний сервісний центр МВС бачить підвищений попит на отримання послуг, пов'язаних із реєстраційними діями транспортних засобів у деяких регіонах України. Попит викликаний у тому числі нульовим розмитненням, яке діяло кілька місяців поспіль.

«Аби збільшити кількість надання адміністративних послуг сервісних центрів у Волинській області ініціюємо роботу у Луцьку п'яти мобільних сервісних центрів МВС. Вони проводитимуть реєстраційні дії з транспортними засобами», – повідомили у відомстві.

Читати ще: У Волинській митниці пояснили, що робити людям, які не встигли під нульове розмитнення

За послугами можуть звертатися мешканці Луцької територіальної громади, гості міста і взагалі всі, кому це зручно. Можна буде записатись на обслуговування не просто до одного сервісного центру МВС №0741, який працює у Луцьку, а ще додатково до п'яти мобільних сервісних центрів МВС.

Обрали три зручні локації: вул. Ковельська, 53 (Луцька районна рада); просп. Соборності, 18 (Палац урочистих подій); вул. Гордіюк, 14 б (Регіональний сервісний центр МВС).

Записатись можна онлайн через функціонал е-запис. На мапі необхідно обрати Луцьк та адресу мобільного сервісного центру МВС. Буде можливість обрати талон на певний час протягом двох днів: на день візиту або наступний день. Запис проводиться лише особисто завдяки авторизації через електронний підпис, BankID або Дія.Підпис.

Зазначимо, що мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри МВС. Обслуговуватимуть громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС. Це додаткові можливості для великої кількості людей отримати послуги там, де попит на них великий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2022 23:04
Поіхав в сарни за 1.5 год без решал поставив машину і забув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus