USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку презентують різдвяну містерію

18 Січня 2022 15:45
19 січня о 17:30 в концертній залі Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена відбудеться різдвяна містерія «Коляда з Лелією» за мотивами вертепу XVIII століття, що його записав Микола Маркевич, за участі вокально-інструментального тріо «Лелія» культурно-мистецького центру «Красне», заслуженої артистки України Алли Опейди та театру «ГаРмИдЕр». Режисер – Руслана Порицька.

З 2011 року «Лелія» презентувала українські колядки та щедрівки за кордоном (Італія, Польща, Білорусь, Німеччина) на запрошення української діаспори, а також на міжнародних і всеукраїнських конкурсах. Цьогоріч колектив у творчій співпраці з талановитими колегами представить різдвяну програму в Луцьку.

Найкращий концертний зал міста, театралізація ГаРмИдЕру в переплетенні зі співом у супроводі бандури подарують лучанам справжню насолоду українськими колядками та щедрівками!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus