USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку презентують унікальну історично-економічну настільну гру*

21 Жовтня 2019 21:11
Невдовзі в Луцьку можна буде придбати неповторну історично-економічну настільну гру «Волинський пан». «Це чудова можливість провести 3 години в колі друзів», – кажуть автори.

У грі будуть присутні 24 відомі волинські компанії із різних сфер діяльності – від інформаційних порталів до будівельних компаній і ресторанів. Нині їх вже є 21 і розробники чекають останніх учасників. Це чудова можливість для компанії, яка бажає отримати круту іміджеву рекламу, розповідають розробники.

«Зараз у грі є 21 компанія, це – найвідоміші виробництва, масштабні підприємства, будівельні компанії, центрові ресторани. Ми зібрали найуспішніші та найпрестижніші компанії. Лишилися останні місця. Це гарна можливість для організації отримати іміджеву рекламу, адже ваша присутність поруч з відомими та успішними компаніями лише підтвердить високі рейтинги вашого підприємства. Клієнти це оцінюють, адже коли вони бачать, що поруч із компаніями Дмитрук, Вілія, Рута, Забіяка, знаходиться певне кафе, розуміють, що це кафе теж хороше», – розповіли співзасновники історично-економічної настільної гри Сергій Матусов та Владислав Пендорак.
«Ми хочемо показувати людям успішні компанії, аби усі про них знали та чули, розуміли, що відбувається у їхній області. Якщо у нас будуть якісь мінімальні зауваження чи питання, хоча забаганок ми не маємо, у нас політика не жорстка, ми відразу поставимо їх власникові бізнесу, директорові чи представникові.

Ми маємо багато пропозицій від компаній, які не дуже відомі – їм ми відмовляємо. Метою гри є поєднання розваги та навчання, зокрема хочемо, щоб діти вчили історію міста, його економічну діяльність, дізнавалися про історичні постаті, пов’язані із містом Луцьк та про різні події».
За одноразову оплату розробники пропонують компаніям включення у неповторну історично-економічну настільну гру «Волинський пан» на усі наступні роки та випуски. Крім цього, компанії братимуть участь в акціях і турнірах, а логотипи будуть розміщені на усіх супроводжуючих рекламних матеріалах гри. Також компанія отримає особисту ексклюзивну копію гри.

Настільна гра матиме «Панську книгу» з історією міста, описом компаній та інструкцією.

«До прикладу, у Франківську гру вже випускають і продають другий рік – люди грають. Якщо ви хочете додаткової уваги до себе та своєї компанії – пропонуєте різні сертифікати, продукцію, яку розігруємо перед аудиторією. Підприємці також прийматимуть участь у турнірах між собою – для визначення титулу, яка організація найкраще знає історію міста та оперує економікою», – додали співзасновники.

Орієнтована дата виходу гри – 25 грудня . Її можна буде пограти в lounge-зонах, ресторанах, готелях тощо, а придбати – у сувенірних крамницях та онлайн.
Крім того, історично-економічна настільна гра буде перекладена англійською мовою, яка буде базовою поруч із українською, а на інші мови можна буде перекласти онлайн.

«Якщо ви бажаєте, аби ваша компанія була учасником історично-економічної настільної гри «Волинський пан» – звертайтеся за телефоном: 095 742 0288 – Владислав», – розповідають співзасновники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus