USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Гриваки» і гральні кості. Як заволодіти містом і стати «Луцьким паном»*

8 Вересня 2020 19:13
Настільна гра, у якій можна «скупити» топові луцькі компанії, вже з’явилася на ринку. Її автори готують презентацію для лучан на День міста, але придбати гру вже можна на сайті.

Як стати володарем цілого міста? Все просто. Кинути гральні кості, взяти в Панському банку кількасот тисяч гриваків і все викупити. Такі правила нової настільної гри «Луцький пан», де можна «скупити» всі найбільші підприємства Волині. За сюжетом, персонаж «Величний пан» їздить українськими містами і завойовує території, скуповує землю та місцеві підприємства. У розробників є ціла серія з 11 ігор, названих відповідно до регіону: «Луцький пан», «Чернівецький пан», «Закарпатський пан» та ін. В кожній грі представлені місцеві ТОПові підприємства. Зокрема, у грі «Луцький пан» - 24 найбільші компанії, розташовані в Луцьку та поруч.
Гра передбачає участь 2-5 гравців. Серед атрибутів - карта, на якій зображений замок Любарта (для версії про Луцьк) та місцеві памятки, фішки, гроші, фігурки для гри, правила, картки з завданнями на двох мовах – українській та англійській. Головна мета гри – скупити всі місцеві підприємства, завоювати території, а правила, подібні до всім відомої «Монополії», але з місцевими «фішками». Наприклад, серед завдань є прохання назвати області, які межують з Волинню, оплатити кошти за електронний квиток, оголосити аукціон на успадкований маєток на вулиці Лесі Українки та багато іншого. На самій карті представлені головні підприємства Луцька наприклад, «Тигрес», Ruta, «Луцьксантехмонтаж», «Luchan» та інші. Є серед них й Інформаційне агентство «Волинські Новини». А ігрові персонажі - фігурки відомих місцевих історичних особистостей.
Ідея зробити щось цікаве про місто у івано-франківців Владислава Пендорака та Сергія Матусова з’явилася ще три роки тому. Автори зізнаються: найскладніше було знайти інвесторів, які б підтримали стартап та погодилися вкласти кошти у проект.

«Доволі важко було знайти інвесторів, бо коли ми спілкувалися з маркетологами, то, як виявилося, вони неправильно пояснювали керівникам про наш продукт. Тому ми максимально намагалися самі презентувати власникам компаній і пояснювали свою концепцію. Сюди увійшли майже всі топові компанії Луцька, які стали спонсорами і тепер задоволені проектом. Гра може стати і хорошим подарунком, і пам’яткою. Можна розробити гру персонально для окремих компаній, з їх символікою, прапорцями, айдентикою», - зазначає співавтор ідеї Владислав Пендорак.
Тепер, коли вже гра вийшла на ринок, каже він, усі інвестори задоволені. Адже продукт вийшов оригінальний, а компанії представлені в цікавому, інтерактивному форматі.
Презентацію гри «Луцький пан» запланували на День міста 13 вересня: у Центральному парку хочуть розмістити велику карту з фотозоною, де будуть знайомити з продуктом. Наразі замовити гру можна на сайті компанії «Величний пан», або ж за телефоном 095 742 0288 (Владислав). З часом автори обіцяють розширити місця збуту. До слова, тут можна й отримати в подарунок персональну фігурку для гри – коли людина купує гру, вона може скинути свою світлину і до замовлення отримає фігурку зі своїм фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus