USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продадуть дві земельні ділянки на Героїв УПА

30 Липня 2021 16:53
В обласному центрі Волині продадуть дві земельні ділянки на вулиці Героїв УПА за понад мільйон гривень.

Про це йшлося під час засідання 15-ї сесії Луцької міської ради.

Так, депутати розглянули два проєкти рішень про продаж земельних ділянок на вулиці Героїв УПА.

Товариству з обмеженою відповідальністю «ВОЛИНЬАВТОГАЗ» вирішили продати земельну ділянку комунальної власності несільськогосподарського призначення на вулиці Героїв УПА, 2-а площею 0,0849. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, видом використання – для будівництва та обслуговування автозаправної станції, на затверджених у цьому рішенні умовах. Ціна 424 тисячі 517 гривень.

Натомість громадянину Смітюху Юрію Івановичу продадуть земельну ділянку на вулиці Героїв УПА, 11 у м. Луцьку площею 0,2432 га. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, видом використання – для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень, на затверджених у цьому рішенні умовах. Ціна – 874 тисячі 551 гривня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus