USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку прощаються з Героєм Сергієм Сулимою

7 Квітня 2021 14:36
7 квітня Луцьк схилив голови у скорботі. Цього дня в місті – День жалоби. В останню путь лучани проводжають Сергія Сулиму, який загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої в зоні ООС під Шумами.

Віддати останню шану герою прийшли сотні лучан, його побратими та ветерани війни на сході.

Відспівують Сергія Сулиму в Свято-Троїцькому кафедральному соборі, по тому на Театральному майдані відбудеться громадянська панахида.

Сергій Сулима був головним сержантом гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892. На службу за контрактом чоловік пішов з Івано-Франківщини, де проживав останнім часом. На Волині в нього залишилися мати й сестра.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2021 15:31
Цікаво, скільки ще потрібно втрат, щоб нарешті переконатись, що в тих очах, в які має подивитись наш гарант пустота, як і в в голові того пуйла путіна
Василь Показати IP 7 Квітня 2021 16:44
Війна з Росією буде тривати до зміни психології росіян,яка грунтується на ідеології КГБ.Як показала друга світова війна на прикладі німців-це досить довготривалий і болісний процесс.
Василю Показати IP 7 Квітня 2021 17:59
Психологія росіян в РФ ніколи не зміниться, бо в разі такого вони перестануть бути росіянами. Можна сподіватись лише на зміни в їхньому світогляді, але це можливо лише після розпаду цієї держави на окремі, або повністю самостійні держави, або територіально-адміністративні утворення зі значними автономними політичними та економічними правами. Путін є їхнім президентом і уособленням їхньої державної свідомості. Тому першопричиною війни та агресії щодо Грузії та України є не стільки сам Путін, скільки самі росіяни. Вони не те що йому все дозволяють, вони від нього вимагають нових територій та імперської могутності.
Валерій(Угрюмий)-54 Показати IP 11 Квітня 2021 23:12
Земля тобі Пухом Бойовий Побратиме.54 ОМБр пом"ятає тебе і сумує.Співчутя Родині загиблого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus