USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку проведуть унікальний кінофестиваль

6 Грудня 2018 08:44
Глядачів, які полюбляють короткометражне кіно, кличуть на подію із назвою «Feel(m) Shorts». Захід відбудеться в Луцьку лише цього п’ятничного вечора, 7 грудня, о 19:30 у Молодіжному центрі Волині (вул. Градний Узвіз, 5).

Цього разу команда «Lutsk Night Cinema» об’єдналась із дистриб’юторською компанією «Kinolife Distribution», щоб лучани та гості міста побачили та відчули фестивальне кіно.

На великих екранах України фестиваль стартує 6 грудня. Але в Луцьку він пройде лише раз. Тривалість кінопоказу: 101 хвилина. Країни: Франція, Великобританія, Німеччина. Всі стрічки озвучено українською мовою. Кожна із них зачіпає важливу соціальну тему, наділена художніми елементами. Кінострічки надихають, дивують, бентежать. Також кожен глядач може проголосувати за ту відеороботу, яка найбільше сподобалась.

«Надихайтеся та насолоджуйтеся якісним європейським коротким метром з нами!» - закликають організатори.

Якщо вам уже виповнилося 16 років, приходьте обов’язково на захід.

Вартість квитка - 30 гривень.

Крім нестандартного кіно, на глядачів чекає кава-брейк та фотозвіт.

Організатори заходу пропагують здоровий спосіб життя, тому забороняється приносити алкоголь або приходити у нетверезому стані. При порушенні правил організатори мають право провести порушника до виходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus