USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку приведуть до ладу ще один сквер

5 Вересня 2021 19:34
Оновити планують сквер на проспекті Відродження – поблизу будинку № 24, де міститься Навчально-методичний центр профспілок Волинської області.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив тендер на розроблення робочого проєкту на капітальний ремонт скверу та проведення експертизи.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 8 вересня. Очікувана вартість робіт становить 189 тисяч гривень.

Проєкт враховуватиме особливості розташування скверу, рельєф, наявні зелені насадження та транзитні шляхи, передбачатиме забезпечення зручних умов для пішоходів, улаштування покриття на доріжках з ФЕМ, облаштування дитячого майданчика з травмобезпечним покриттям і нетиповими елементами, висадку нових зелених насаджень, санітарну обрізку кущів, відновлення газонів, улаштування зовнішнього освітлення, доступність для осіб з інвалідністю та встановлення вуличних меблів.

Розроблення проєкту та проведення експертизи мають закінчити до 31 жовтня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення відкритих торгів на сам капітальний ремонт скверу.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Головне фото – ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Вересня 2021 07:47
Хто з відповідальних осіб виставляє такі терміни на проектування і експертизу так нічого і не втямив, ні в проектуванні, ні в експертизі.
Шарій до Анонім Показати IP 6 Вересня 2021 11:40
Та вже проект зроблений потрібними людьми. Лишилося провести тендер. Дайте вгадаю, МОСТ?
Кравчука Показати IP 6 Вересня 2021 13:50
Давно пора, місцe гарнe, тілька до нього дійти, тротуар “убитий”, каналізація смeрдіть, да і ввeчeрі страшновато біля нього проходити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus