USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку ремонтують дороги для «приближених» Романюка

18 Лютого 2014 17:19
Торік у Луцьку зробили капітальний ремонт доріг на вулицях, в яких були зацікавлені «лояльні» депутати до міського голови. Таку заяву зробив голова профільної комісії ЛМР.

Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження відбулося сьогодні, 18-го лютого.

На ній виступив директор департаменту ЖКГ, який розповів про капітальний та поточний ремонти вулиць, доріг, прибудинкових територій міста на 2014 рік.

Голова профільної комісії Роман Бондарук обурився тим, що капітальний ремонт доріг у Луцьку роблять, зважаючи на особисті інтереси провладних людей. «Якщо проаналізувати ремонт доріг за минулий рік, зараз діє такий принцип: зробили в місті капітальний ремонт 18-ти доріг, а з них 11 – це дороги, які знаходяться на округах групи депутатів, які лояльні до міського голови. От такий принцип був торік. Це має бути пропорційно для всіх депутатів чи необхідність виконання робіт, де справжній жах з дорогами робиться»,- наголосив депутат.

Члени профільної комісії вирішили перенести розгляд цього питання на наступний тиждень та запросити голів фракцій, щоб визначитися з пріоритетами, які вулиці першочергово потребують капітального ремонту.

До слова, депутат Сергій Сівак запропонував включити в перелік капремонту дві вулиці у районі Балки, де, з його слів, уже 15 років нічого не робилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Lutsk15 Показати IP 18 Лютого 2014 17:36
Як вони визначаться з пріорітетами, сидячи в кабінеті???? Хай кожен з них сідає за руль і поїде по тих дорогах і тоді визначаться! А на рахунок "приближених" до Романюка,то як би то було так, вельмишановний бондарук, Чернишевського і Ковельська була б давно відремонтована, бо він їздить кожен день там!
дідо Показати IP 18 Лютого 2014 17:58
чергова брехня проти Романюка
для дідо Показати IP 18 Лютого 2014 22:42
все що робить Романюк , а робить він небагато, - це у ручному режимі. безпорадний, слабкий. Але красівий на картінках...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus