USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку ремонтуватимуть онкодиспансер за понад 14 млн

18 Липня 2019 14:08
Капітальний ремонт з термореновацією будівель корпусів Комунального підприємства «Волинський обласний медичний центр онкології» Волинської обласної ради на вулиці Тімірязєва, 1 у Луцьку коштуватиме до 14,809 мільйона гривень.

Замовником робіт стало КП «Волинський обласний медичний центр онкології». Тендерні пропозиції приймають до 2 серпня, того ж дня розпочнуть аукціон. Строк виконання робіт – до кінця 2022 року.

Відповідно до відомості обсягів робіт, передбачені розбирання та заміна покрівлі і водостічних труб, заміна вікон на металопластикові, влаштування теплоізоляції теплоізоляційними плитами товщиною 50 міліметрів, утеплення фасадів головного корпусу мінеральними плитами та оздоблення декоративним розчином, підсилення балконів, облаштування електричного освітлення горища головного корпусу, заміна вікон, дверей та покрівлі радіологічного корпусу, утеплення його фасаду тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus