USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким рятувальникам на водоймах можуть підвищити зарплату

23 Липня 2018 11:18
Рятувальникам, які патрулюють водойми у Луцьку, просять збільшити зарплату на тисячу гривень, оскільки наразі вони отримують 4200 гривень, тож існує ризик, що вони відмовляться від цієї роботи.

Про це йшлося 23 липня під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, в місті працює програма організації рятування людей на водних об’єктах на літній період, згідно якої у Луцьку працює два рятувальних пости на Теремнівських ставках та на річці Стир – загалом 12 осіб, які виконують роботу рятувальників.

З його слів, є необхідність щодо збільшення оплати праці рятувальників, адже зараз вони отримують 4200 гривень, хоча знаходяться там постійно, кожен з них чергує один раз в дві доби, зранку до 20.00.

«Є небезпека, що вони не схочуть виконувати свої обов’язки за таку заробітну плату, тому прошу внести зміни до програми, аби підвищити їм зарплату на тисячу гривень. Для цього потрібно 54 900 гривень», - поінформував Юрій Кирилюк.

Він зауважив, що на цьому тижні рятувальники врятували хлопчика, який заплутався і почав тонути, а також пригадав, що коли не було рятувальних постів, то був випадок, коли за два тижні потонуло троє людей.

Відтак, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus