USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Завдяки рятувальникам на водоймах Луцька цьогоріч ніхто не втопився

23 Липня 2018 21:38
У міській раді констатують ефективність діяльності рятувальних постів на водоймах Луцька, зокрема минулого тижня вдалося врятувати людину.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк доповів, що у Луцьку ефективно працюють рятувальні пости на Теремнівських ставках та на річці Стир – загалом 12 осіб, які виконують роботу рятувальників.

«Ми бачимо, що завдяки рятувальникам вдається рятувати не одне життя. Зокрема, на щастя, цього року ніхто не потонув. От минулого тижня був випадок, що людина була в небезпеці, але фахівці спрацювали чітко.

Одна смерть в 2017 році була в Теремно, коли загинула 45 річна жінка біля 22 години, яка була там із сином та подругою, вживала алкоголь. На Стиру утоплеників не було. Єдине що, в 2016 році загинув хлопець зі Львова під час фестивалю «Бандерштат», але він пішов у воду, не вміючи плавати», - доповів посадовець.

Також він нагадав, що коли постів не було, то в рік могли потонути біля 10 людей.

Тому члени комісії вирішили підвищити зарплату рятувальникам з 4 тисяч гривень до 5, аби зберегти колектив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 24 Липня 2018 14:46
на водоймах Луцька ніхто не втопився, бо в тих помийних ямах ніхто не купається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus