USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку розносять попередження про закриття закладів з третього серпня

2 Серпня 2020 13:58
У Луцьку суб’єктам господарювання почали надходити попередження щодо встановлення з 03 серпня 2020 року жорстких карантинних обмежень у зв’язку зі запровадженням у місті так званого «червоного рівня епідемічної небезпеки».

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Повідомляється, що особи, що вручають вказані попередження, одягнені у форму нацгвардійців та представляються або працівниками міської ради або працівниками муніципальної варти.

«Офіційно заявляємо, що Луцька міська рада не приймала жодних рішень щодо посилення карантинних заходів чи інших обмежень. Жоден працівник департаменту муніципальної варти не має відношення до цього документу та не розносить по суб‘єктам господарювання такі або будь-які інші повідомлення», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
LOL!!! Показати IP 2 Серпня 2020 15:22
бачив такого на лесі - не варта не поліція!!! низ звичайний зверху футболка біла з якоюсь нашивкою і жетон. На голові кепка лєва маска очкі!!! ЩО ЦЕ ЗА ОРГАН ТАКИЙ ПРАЦЮЄ???
скептик до LOL!!! Показати IP 2 Серпня 2020 18:18
орган на три букви. не УХО. як мінімум три статті кримінального кодексу. ст.111 Державна зрада : діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду економічній чи інформаційній безпеці України: ст.206 Протидія законній господарській діяльності, тобто протиправна вимога припинити займатися господарською діяльністю чи обмежити її. ст.353 Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь,
Лучанин Показати IP 2 Серпня 2020 16:03
От, справжня робота для муніципальної варти, це не бабок ганяти - в більшості закладів є камери, позбирайте дані та разом з поліцією знайдіть хто це робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus