USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «зміксували» гімн України та гімн ЄС

18 Жовтня 2014 11:33
Луцьку заспівали гімн України на мотив гімну Євросоюзу. Музичний флешмоб відбувся у рамках відкриття Міжнародного молодіжного форуму 2014, що проходить у обласному центрі 18-19 жовтня.

З і слів організаторів заходу, молодіжний форму має на меті зібрати чималу кількість громадського активної молоді із усього світу та створити необхідні умови для обміну досвідом та налагодження співпраці між представниками молодіжних організацій з різних країн світу. Протягом двох днів в рамках форуму будуть відбуватися презентації, дискусії,тренінги та екскурсії стародавнім містом Луцьком.

«Нарешті Луцьк дочекався події, на яку чекав увесь рік. Сьогодні до нас приїхали молоді та креативні люди з усіх куточків світу», - звернулась до присутніх ведуча заходу.

Опісля слово до виступу взяв заступник голови Волинського обласного осередку міжнародної громадської організації «Україна–Польща-Німеччина» Олексій Веремійчик. Він наголосив, що цього разу учаснику форуму матимуть можливість не лише показати себе, а й навчитись у колег з інших міст «чомусь хорошому».

«Молодь знає, що якщо нічого не робити, то завтра будемо жити так само, як і сьогодні. Я сподіваюсь, що молодь, яка прибула сюди, похвалиться достойним багажем знань, і кожен з учасників роповість про якусь власну ідею розвитку міст у різних напрямках», - зауважив Олексій.

Разом з тим, керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні Юргіс Вілчінскас наголосив, що сьогодні ми будуємо Європу в Україні, й саме тому він завітав до Луцька.
«Сьогоднішній музично-патріотичний флешмоб – це показник того, що обидві культури, українська та європейська, об’єднують людей», - резюмував він.

Тож, за станом на 10:00 біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка пролунав гімн України, покладений на музику гімну ЄС.
А от флешмоб «Герб Луцька» із технічних причин організаторам довелось перенести на інший день, однак, зі слів голови оргкомітету Міжнародного молодіжного форуму Захара Ткачука, протягом двох днів його неодмінно проведуть.

Нагадаємо, учора, 17 жовтня, Інформаційне агенство Волинські Новини про зустріч Юргіса Вілчінскаса з представниками волинських ЗМІ, де розмовляли про те, чи готова волинь до стандартів ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вацык Показати IP 19 Жовтня 2014 11:29
Ще, не вмерла Украина?
вдв Показати IP 19 Жовтня 2014 23:18
хто не скаче- той в ЕС не йде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus