USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розшукали водія, який зачепив припарковане авто і втік

28 Березня 2024 10:20
Учора у Луцьку близько 11-ї години патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду.

Про це вніормує патрульна поліція Волині.

Заявниця повідомила, що автомобіль Mitsubishi здійснив наїзд на її припаркований легковик марки Volkswagen, після чого водій покинув місце події та поїхав у напрямку вулиці Конякіна.

Читати ще: Людей затиснуло в автівках: водій, який під Луцьком вчинив масштабну ДТП з 5 потерпілими, відбувся штрафом

Інспектори оперативно розшукали керманича, який скоїв ДТП. На винуватця поліцейські склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) КУпАП.

«Якщо з вами трапилося подібне – ви стали винуватцем ДТП та не дійшли згоди з іншими її учасниками – залишайтеся на місці події», – зазначають у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Березня 2024 10:55
Він поїхав в церкву гріх замолювати! Половина людей в нас таких, навчіться поважати один одного, не обманюйте живіть по чесному і війна закінчиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus