USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку розстріляли пса, шукають свідків інциденту

24 Лютого 2020 13:16
Невідомі розстріляли собаку, за життя якого боролися ветеринари. Тим часом шукають свідків інциденту, які могли бачити осіб, які стріляли в пса.

Точного часу та місця розправи над собакою невідомо, трапився інцидент в районі 33 кварталу. Повідомити про стрілянину можна на сторінку ГО «Волинське Об'єднання ЗооЗахисту» у фейсбуці, анонімність гарантують.

В спільноті «Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська обл» повідомили про те, що собаку звати Тайсон, його прооперували в клініці «Айболіт».

«Тайсону зробили всі необхідні процедури. В собаку стріляли, точніше розстріляли! Надалі лікування та перетримка в Ласці. Після чого нам повернуть нашого песика. Тепер ми спокійні, бо Тайсон в хороших руках», - повідомила користувачка Віка Дзидз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Пса шкода Показати IP 24 Лютого 2020 13:56
Але питання до господаря, чому собака гуляла по місту не на повідку і без нагляду.
УКРОП Показати IP 24 Лютого 2020 14:16
А в чому причина? Може, собака кидалась на людей?
Зоошлюшка до УКРОП Показати IP 25 Лютого 2020 17:13
Ну й хай собі кидалась, треба було втікати. Ну хватанув би пару раз за ногу, нічого страшного.
Показати IP 24 Лютого 2020 14:38
сам з дитинства тішусь дружбою четверолапих клубочків щастя і впевнений, як господар, в їх благонадійності! але, відверто кажучи - бродячим собакам не місце на вулицях!!!! місяць-півтора тому на мене безпричинно!!!!!! накинулась "дворняга" без кліпси на вухові прямо біля дверей входу в магазин Лакшері. я то дядько дорослий і не дрібний - обхопити голінь пащею тварині не вдалося, зуби "проїхалися" по джинсах. а як-би так на дитину чи молоденьку худеньку жіночку в спідниці так напала "безобідна добра дворняжка"??? дзвінок одразу був від мене і на гарячу лінію міста і в Ласку, проте і досі собака бігає без кліпси, більше того це сучка, за якою в ті ж дні бігала зграя немаленьких кобелів з кліпсами. то де ж та стерилізая? чому нестерилізованих собак назад випускають на вулиці? чому не роблять стерилізацію особинам двох статей? якщо в нас в Луцьку є такі собачі захистники, то хай наволантерять на території Ласки "достойні умови" для постійного утримання тварин без господарів!!!!!!! впевнений, що ростріл здійснив якийсь тато чи чоловік, на рідних якого був напад "геть не агресивого кобелякі на імя ТАЙСОН (певно на честь боксерів з певною репутацією назвали). на одному бульварі Дружби народів (де росташований базарчик) дворових псів за два десятка! це не нормально!!!
лучанка Показати IP 24 Лютого 2020 14:42
Стріляти, то, звичайно, занадто, але бродячих собак стільки на вулицях міста, що різні думки йдуть в голову, і,на жаль, не завжди гуманні...
Дід Панас до лучанка Показати IP 24 Лютого 2020 15:36
Нормально. Якщо на собаці немає посвідка і намордника вона немає права бути на вулицях міста.
Ево до Дід Панас Показати IP 24 Лютого 2020 16:08
Нормально, це коли таких як ти не буде на вулицях міста.
Анонім до Ево Показати IP 24 Лютого 2020 16:12
Та ні, коли таких як ви в дурку позакривають буде нормально.
лучанка до Ево Показати IP 24 Лютого 2020 16:43
Чому всі "любителі" тварин, зокрема собачники ,такі агресивні до людей, які мають протилежну думку? Прямо якийсь когнітивний дисонанс прослідковується. Безпека людей -головне, собаки- вторинні.
Ден до лучанка Показати IP 24 Лютого 2020 23:52
Та звідки у Луцьку люди? Там тільки собаки нормальні
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2020 14:44
Є правила вигулу собак, на які більшість чхали чи взагалі не знають: собака має бути на повідку і в наморднику. А щодо кусала собака чи ні, не відомо, як і причин пострілу. Можливо це був самозахист, можливо агресивне поводження з тваринами. Але хазяїв собаки поруч не було. Тому й не до кінця зрозуміло суті питання. Одні здогади та емоції.
Ден до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2020 23:53
Переважно таким займаються хворі або дуже жорстокі люди заради своєї втіхи, і якщо йому не шкода зробити це з собакою то він зможе таке зробити і з людиною
ВВ до Ден Показати IP 25 Лютого 2020 12:09
Якщо собака агресивна, валити її треба. І до одного місця ваша гуманність. Колись в районі Кравчука теж накинулась зграя мирних песиків, бігли за су..чкою,.. Я просто завмер, не рухався, погавкали біля мене, показали гарні білі зуби і побігли..Я теж не маленький, але не знаю як би відбивався від 7 песиків...
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2020 14:50
Муніципали в першу чергу мають слідкувати за стаями собак у місті, які навесні стануть ще більш агресивними та щоб люди своїх псів вигулювали згідно правил. Не так припарковане авто можна обійти, а від агресивної тварини не кожен зможе захиститись.
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2020 15:18
Бувають такі неадекватні господарі собак , що не знаєш кого більше боятись: собаку чи його власника. Собаки однозначно повинні бути на поводку і наморднику, а фрази: "вона ж не кусається, то вона так гралась" звучать як знущання після того як тварина налякала твою дитину. Правильно пишуть, що невідома причина чого стріляли.
Дід Панас Показати IP 24 Лютого 2020 15:33
Дзидз, забери цього песика собі. І інших з вулиць теж.
Якубовіч Показати IP 24 Лютого 2020 15:39
Правильно зробили
Шок Показати IP 24 Лютого 2020 16:15
За поранену собаку, пролунала погроза убивства. Міру покарання має визначати суд. А правоохоронні органи повинні відреагувати на погрози щодо розправи. Чи не так?
Всезнайко Показати IP 24 Лютого 2020 17:55
Завтра ці ск*ти почнуть по людях стріляти заради розваги, що ви тоді заспіваєте, розумники?
Дід Панас до Всезнайко Показати IP 24 Лютого 2020 18:03
Не будуть, ти ж не кусаєшся. Хоча це під знаком питання.
Татьяна Показати IP 25 Лютого 2020 09:33
Вы напрасно хотите найти здесь ответ на вопрос - кто же виноват? Потому, что виновны обе стороны. Виновны люди, что выгуливают собак без поводков и намордников и виновны люди, что причиняют бедным животным зло. Обе стороны не соблюдают закон. Собака в наморднике, не представляет угрозы для человека, если хозяин не делает это, значит он нарушает закон, и другая сторона, не должна чинить самосуд, этим должны заниматься уже полицейские. И заплатив штраф, хозяин собаки, в следующий раз подумает, как ему лучше вывести свою собаку погулять. Что касается бездомных животных, это общая беда. Я понимаю, что не все люди любят животных, но я не понимаю для чего люди делают им так много зла.
Дід Петро Показати IP 25 Лютого 2020 12:23
Та собачникі взагалі знахабніли! Особливо з великими собаками які вигулюють без намордника. Є різні породи і не всі дресировані не одинокий випадок коли собака не слухав господаря і нападав. І ніякої відповідальності не несуть. В всьому винні господарі які дуже впевнені в своїх собаках, я один раз так ішов і собака вкусив за ногу аж прокусила до крові а дура власниця собакі зморозилась ніби це не її собака. В морду вклєїв кулаком чуть не впала, потім вже гуляла з собакою на повідку і з намордником.
Іван Показати IP 25 Лютого 2020 18:39
Люди настільки звіріють, що забувають , що собака жива душа, не довго залишилось чекати і побачите , самі собі подібних почнуть відстрілювати...На вулицю без бронежилета вже й не вийдеш ...Шкода люди забули , що вони люди...
Дід Панас до Іван Показати IP 25 Лютого 2020 19:47
Бери цих песиків і дуй жити з ними на хутір, а місто для людей.
Антон Показати IP 25 Лютого 2020 22:50
Шановні Ми самі винні в проблемі завантаження міст безпритульними тваринами!!!!! Потрібно розуміти що істоти яких ми беремо під свою ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ живуть і залежать від нас 5—15 років! Людина , істота яка чомусь вважає себе вище всього))))) І це смішно)))) Гармонія з природою це те що ми ще багато років будемо відновлювати((((
Дід Панас до Антон Показати IP 26 Лютого 2020 21:48
Не вішай локшину на вуха, домашні тварини на вулицях не виживають. На вулицях ті що розмножуються там.
Тетяна Показати IP 26 Лютого 2020 13:50
Безпритульних тварин більшає в місті через одну всім відому особу, яка звозить їх сюди з інших міст і таким чином збагачується... Але впоратись з нею ніхто не може... За моїми спостереженнями кількість безпритульних собак за останні півроку збільшилась десь у чотири рази. Ці тварини не винні що вони бездомні. А от пані Дана повинна бути покарана за свій «бізнес»
Барбос. Показати IP 26 Лютого 2020 21:08
Шкода. Погано розстріляли, вижив. Чого такий великий собака гуляє без нагляду? В мене дитина боїться собак без повідка і намордника, і чому я маю терпіти якогось псюру який лякаю мою дитину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus