USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку шукають очевидців смертельної ДТП на Потебні

30 Вересня 2020 11:23
Розшукують очевидців аварії, що сталася 27 вересня на розі вулиць Потебні та Гнідавської.

Донька загиблої в результаті аварії жінки Тетяна Яблонська просить відгукнутися очевидців, аби вони допомогли з’ясувати обставини трагедії, повідомляє 12 канал.

«Шукаю усіх свідків, перехожих людей, які бачили ДТП 27 вересня на вулиці Потебні!!! Прошу надати ситуації масштабного розголосу, щоб винні у смерті моєї матері понесли найвищу форму покарання! Щоб це діло не зам’яли!» – написала дівчина у фейсбуці.

Нагадаємо, у результаті аварії на перехресті вулиць Потебні-Гнідавської 27 вересня загинула 47-річна жінка. ДТП трапилася після 22-ї години. Зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti. 47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика, лучанка 1981 року народження, з діагнозом закритий перелом кісток тазу госпіталізована в травматологічне відділення лікарні. Поліція підтвердила, що один з водіїв був п’яний. Як кажуть очевидці, саме водій білого Infiniti – винуватець ДТП.

Читайте також: 120 км/год і відмова здавати кров на алкоголь: повідомили деталі смертельної ДТП у Луцьку

Згодом стало відомо, що за кермом автомобіля Infiniti був п’яний чоловік речниці поліції Волині Роман Бузулук. Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Просто Показати IP 30 Вересня 2020 11:41
Ця трагічна подія має набути розголосу по всій Україні!!! Винні мусять бути покараними! Співчуття родині загиблої
ВАСЯ Показати IP 30 Вересня 2020 11:48
дивлячись на коменти стосовно ДТП, рейтинг пані БУЗУЛУК і поліції уухххякий!! Видно "хороша" вона людина та Бузулук!
Лучанин Показати IP 30 Вересня 2020 11:58
Потрібно мітинги збирати, проти цих поліцейських, це бандити #1
до лучанина до Лучанин Показати IP 30 Вересня 2020 12:25
а причом тут мітинги?не дай Бог в тебе щось станеться,до кого ти будеш бігти? Не всі мають відповідати за чиїсь дії.Розумникі всі
Очевидець Показати IP 30 Вересня 2020 12:27
Я не розумію а чому центральні канали навіть сюжету не показали ? А чому не розповідають про сім’ю Бузулук ? А чому Говорить Україна для прикладу ще не зняла програму? Невже речник поліції має так себе вести ? Їхати збоку ? Треба дану ситуацію виносити на загал і обговорення
Ветеран Показати IP 30 Вересня 2020 12:39
Вона ще досі працює в поліції?!
Знаючий Показати IP 30 Вересня 2020 13:14
Зрозумійте одне!!! І Бузулук буде робити в поліції і її чоловіку нічого не буде! Чого??? А подумайте самі, хто таку країну створив??? Ви, ви самі це все створювали останні 30 років!!!
Дзвоніть на 102 Показати IP 30 Вересня 2020 13:31
Нерозумію яких ще треба шукати свідків ДТП, якщо водій не зник, це Роман Бузулук, він сам не заперечує, що був за кермом - не заперечує, він не заперечує, що був п'яний на момент трагедії - не заперечує, що він летів на швидкості 120 км/год і врізався у зустрічний автомобіль, який робив поворот - не заперечує, що в результаті зіткнення вбив людину, а іншу зробив інвалідом - не заперечує. То що треба, шукати яких очевидців чи свідків, щоб затягнути проведення слідства по ДТП, а потім похєрети взагалі справу. Його дружина Ольга Бузулук сама стверджує, що за кермом їх авто, яке скоїло наїзд був Роман Бузулук та ще й на додаток п'яний, як "чіп". Що тут ще треба???
Отак-то! Показати IP 30 Вересня 2020 13:38
Якщо ви уважно дивилися відео з прес-конференції нач слідчого управління Климовського, то мали зрозуміти, що вони мають намір фальсифікувати справжні обставини цього смертельного ДТП: і WV, бачте, виїхав на зустрічну смугу, і свідчення Бузулучки, яка нікуди не тікала і все бачила, взяті в основу розслідування. Потерпілі ще будуть мати багато клопоту з цими климовськими, яких треба гнати з волинської поліції.
Лучанка Показати IP 30 Вересня 2020 16:31
Протягом 6-ти годин (від аварії до моменту взяття аналізу крові у Бузулука) вони, тобто слідчі, вже всі сліди замели... З виступу на пресконференції слідчого все було видно по очах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus