USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку авто збило пішохода, водій втік, - мережі

7 Грудня 2017 22:36
У Луцьку розшукують водія, який збив хлопця на пішохідному переході і втік.

Як інформує Олег Александрук, став свідком аварії, яка трапилася 6 грудня на проспекті Волі, поблизу "Єврошопу". Каже, в автівки від удару відвалилося дзеркало.

"Вчора були свідками аварії на проспекті Волі, між 4 школою та Єврошопом. На пішоходному збили хлопця. Водій втік. Номерів ніхто не запам'ятав. Автомобіль - Hyundai Sonata білий. Від удару в нього відвалилось праве дзеркало. Може хтось впізнає це авто в себе в дворі, чи на районі - повідомте в поліцію", - йдеться у дописі.

Окрім того, нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 6 грудня також сталася ДТП поблизу "Променя" за участю авто OPEL OMEGA A. Водій також втік з місця аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
A.C.A.B. Показати IP 7 Грудня 2017 22:55
Білих сонат не так і багато... Наприклад керівництво нової патрульної поліції м.Луцьк користувалося таким - тонований, сині номера і все...
упс до A.C.A.B. Показати IP 7 Грудня 2017 23:28
Дзеркало на складі візьмуть... І усьо... Глухар!
хехъ Показати IP 8 Грудня 2017 06:28
Ощущение - автовладельцы каждый день охотятся за пешеходами...
Микола Показати IP 8 Грудня 2017 09:10
Пора пішоходам зрозуміти що вони не безсмертні. І в 101 раз бути уважними при переході вулиці навіть на пішохідному переході. Враховуючи купу "ШУМАХЕРІВ" і "БЛЯХАРІВ" і безкарності за правопорушення.
До роботи Показати IP 8 Грудня 2017 09:48
Може пора вже недореформованій патрульній поліції на переходах попрацювати. Щодня випливають факти із порушеннями, а поліція як в рот води набрала. Пора до роботи хлопці, дівчата. Нинішній стан речей можна охарактеризувати як бездіяльність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus