USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Луцьку скаржаться на сморід і просять залатати ями

14 Травня 2019 14:21
Протягом останнього місяця лучани зверталися на гарячу лінію щодо поширення неприємного запаху в місті.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 14 травня.

Директорка департаменту ЦНАП Лариса Карпяк розповіла, що в період із 8 квітня до 12 травня до групи оперативного реагування звернулися 25 мешканців щодо смороду, який поширюється містом. Ці повідомлення направили до відділу екології.

Окрім того, у вказаний період лучани нарікали на відсутність електроенергії в житлових будинках і квартирах, щодо протікання покрівель, роботи КП «Луцькводоканал», вивозу сміття, відсутності зовнішнього освітлення, зупинки ліфтів, витоку газу, порушень правил благоустрою, роботи маршрутних автобусів тощо.

Також лучани звернулися з проханням провести ремонти доріг на вулицях Набережній, Теремнівській, Ківерцівській, Мамсурова, а також ліквідувати ями в дворі на вулиці Дубнівській, 34.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 14 Травня 2019 17:57
мдяяя..... дріжджі на полях фільтрації з потеплінням оживились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus