USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку спритник «замінував» банк

9 Грудня 2016 15:27
8 грудня близько 11.00 на вулиці Лесі Українки у Луцьку зібралися працівники поліції, газової служби, медики та рятувальники. Виявляється не зовсім адекватний чоловік «замінував» Приватбанк, що на вулиці Лесі Українки.

Історія розпочалася біля книжкового пасажу, що на вулиці Лесі Українки. Молодий чоловік почав чіплятися до перехожих жінок, нецензурно лаячись та погрожуючи їм. Коли на допомогу прийшов чоловік однієї із потерпілих зловмисник почав втікати.

Забігши у приміщення Приватбанку, він знову взявся ображати клієнтів. Потім закрився в туалеті і з власного телефону повідомив про замінування відділення банку.

Через декілька хвилин на місце події прибули спеціальні служби, які евакуювали людей, а поліція затримала зловмисника. Жодних пояснень він не надавав.


Із власних джерел стало відомо, що затриманий житель міста Луцька Баранчук Олександр Володимирович, що проживає на вулиці Дубнівський. Зловмисник вже неодноразово погрожував жителям міста. Тепер куди відправиться молодик чи у вязницю чи у психіатричну лікарню вирішуватиме суд.

У Службі безпеки банку прокоментували ситуацію:

до будівлі відділення Північно-Західного регіонального управління за адресою м.Луцьк, вул.Ковельська, 2 завітав відвідувач, поведінка якого викликала підозру в працівників банку. Клієнт поводив себе дивно - безцільно блукав по відділенню, потім у грубій формі почав погрожувати працівникам. За всіма ознаками він поводився як психічно неврівноважена людина. Згодом залишив пакет біля крісла та вийшов.

На цю ситуацію оперативно відреагували представники Служби безпеки Північно-Західного РУ ПриватБанку, УСБУ у Волинській області та ГУ Національної поліції у Волинській області. Дотримуючись інструкцій внутрішньої безпеки, ними було проведено евакуацію з будівлі працівників банку. Клієнтів на той момент не було. Вибухівки не виявлено.

Силами співробітників Служби безпеки Північно-Західного РУ ПриватБанку та силових відомств зловмисника затримано у відділенні іншого луцького банку.

За інформацією правоохоронців, було отримано пояснення про те, що зловмисник розлучається з дружиною та ділить майно, через що у нього стався нервовий зрив. Також було виявлено, що протягом останніх декількох місяців даний громадянин вже вчиняв подібні провокації у інших банках міста.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ст.259 КК України - «завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любі свині Показати IP 9 Грудня 2016 15:38
Санько дуркує.... Вже б пора зрозуміти що він того, з Альфа Центавра і не задіювати екстренні служби. Бо на його "примхи" не хватить бензи у служб. Взагалі такі речі повинні "фільтрувати" відразу копи а не робити собі шоу. Так , дивись, завтра бандоси дадуть Саньку пару копійок і він заміную облраду. Всі з2їдуться, перестріляють один одного, а тим часом "бомбануть" якусь круту хату..
Анонім до Любі свині Показати IP 9 Грудня 2016 16:38
тому для уникнення таких ситуацій його закриють в психлікарню або в тюрму
Олександр Баранчук Показати IP 14 Грудня 2016 21:20
Для чого ця брехня?Людина на свободі і таких вчинків не вчиняла.Тел.0**19810**

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus