USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ковельчанин пікетував комерційний банк

14 Травня 2014 19:19
У самому центрі Ковеля чоловік середнього віку влаштував пікет біля одного з комерційних банків. Він з’явився тут десь о десятій годині ранку, встановив чималий стенд із своїми претензіями, туристичну палатку, дві автомобільні шини, в які встромив совкову лопату, та почав періодично гамселити палкою металеву бочку, викрикуючи, очевидно до керуючої банківської установи, щоб вона одумалася.

Чоловік був дуже збуджений і не охоче вступав у розмову. Відомо, що він є поручителем банківського кредиту на суму, нібито, до 10 тисяч доларів. Кредит брався ще тоді, коли американський долар продавався за 5 гривень з копійками. Сумбурна мова пікетувальника зводилася до того, що кредит погашений, але банк вимагає ще сплатити велику суму коштів.

Протест тривав близько п’яти годин. За цей час до протестувальника підходив працівник міліції, який після невеликої розмови пішов своєю дорогою…

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
какой непутевый Показати IP 14 Травня 2014 20:11
какой непутевый, записался бы в армию - получил кредитные каникулы... я так и сделал.. и всем советую...
оля до какой непутевый Показати IP 14 Травня 2014 22:19
А можна і без голови залишитися в тій армії і взагалі тоді не буде проблем шановний непутьовий-дуже гане ім"я відповідає
Анонім Показати IP 14 Травня 2014 22:08
А хто заставляв брати кредити в доларах коли наша валюта гривня
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 09:28
Яка армия, с кем воювати? С простим народом? А с терористами повинні розібратись специ! Зачем кормити комерційні банки, підтримуйте государственние наприклад Укрєксімбанк, тоді і кредити будуть дешевши! А ми вскормили міліардерів!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus