USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку стартував Всеукраїнський конкурс професійної майстерності

19 Листопада 2019 09:44
18 листопада на базі ПрАТ «Едельвіка» розпочався перший відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine. Його учасники – 34 студенти віком від 18 до 22 років. Вони представляють Луцький національний технічний університет, Технічний коледж ЛНТУ та Луцький центр професійно-технічної освіти.

Окрім учасників, до відкриття конкурсу долучилися й представники влади, ділові та соціальні партнери.


Конкурс триватиме два дні. Вчора ж розпочали з компетенції «Технологія моди». Конкурсантам потрібно буде замалювати ескізні сукні, наколоти макет виробу та зшити виріб. Оцінювати роботи будуть експерти, вони ж і допомагатимуть у випадку потреби. Переможців конкурсу чекають цінні подарунки та відзнаки, а також можливість представляти свої вміння на регіональному рівні.



Конкурс професійної майстерності проводять щороку у багатьох країнах світу. Українська історія участі в ньому розпочалася ще у 2016 році. Тоді представники Волинської області здобули золоту та срібну медалі. З кожним роком рівень майстерності учасників зростає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Швачка Показати IP 19 Листопада 2019 12:54
Може, цим дітям і пощастить достойно заробляти на рідній землі. Бо випускники училищ масово їдуть працювати за копійки на пана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus