USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку судитимуть адміністратора телеграм-каналу, в якому повідомляли про місце вручення повісток

3 Квітня 2023 15:07
До суду скерували кримінальне провадження про вчинене 34-річним жителем Луцька перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

Про це інформує прокуратура області.

Як повідомляли, чоловік здійснював адміністрування та забезпечував функціонування групи «Де повістки? Луцьк/Волинська область» в месенджері Теlegram, де розміщувалася інформація про час та місце вручення повісток співробітниками Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що давало можливість особам призовного віку ухилятись від виконання військового обов’язку.

Незаконні дії перешкоджали своєчасному комплектуванню Збройних сил України особовим складом в умовах воєнного стану.

Під час санкціонованого судом обшуку в оселі чоловіка виявлено та вилучено мобільні телефони і комп’ютерну техніку, яка використовувалась для незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 3 Квітня 2023 15:37
Чому не судили в 2014 році колаборантів,які перешкоджали рухові ЗСУ ?
Анонім Показати IP 3 Квітня 2023 15:58
Виб ще корупціонерів і щурів тилових в погонах так оперативно судили з реальними строками.
ABC Показати IP 3 Квітня 2023 16:17
Не розумію. Ну розміщувала людина в Телеграм-каналі якусь інформацію. Де докази, що вона була достовірною? Чоловік скаже, що то він сам вигадував про роздачу повісток заради хайпу, щоб набрати підписників, без всякого злого умислу. На мою думку, довести злочинні наміри буде важко. Грамотний адвокат легко розвалить цю справу в суді.
Юра Рабон Показати IP 3 Квітня 2023 17:15
Судової перспективи ніякої, якщо суддя адекватний
Васька Показати IP 3 Квітня 2023 22:48
Маячня рідкісна. Нічого йому не пришиють
Назарій Показати IP 4 Квітня 2023 11:33
Дико. Дуже дико. Конституція дає право на збір інформації , вона ж дає право на свободу слова. Те що "вручення" це в прямому розумінні - виписка на вулиці - порушення , не законне заволодіння персональними даними - порушення , ще й фіз. силу і погрози "писарі-вручали" неодноразово задіювали , і це все разом як мінімум перевищення службових повноважень - це закону пофігу. Зате коли громадянин , ділиться побаченим ( не на об'єктах інфраструктур , не на режимних об'єктах ) на вулиці - суд.... Тобто скоро свобода по рашські в нас буде ?
Юрій Показати IP 6 Квітня 2023 09:17
Це вже якийсь п*здєц повний!!! Те що у нас органи комплектування відбиті на глухо нікого не цікавить! Не змогли придумати як коректно комплектувати підрозділи ЗСУ і тепер спригують на діяльність якихось телеграм каналів)
яя Показати IP 6 Квітня 2023 16:46
гигиги.... а по які статі...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus