USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку свою книгу презентує один з найвідоміших молодих анестезіологів країни

24 Жовтня 2022 23:02
29 жовтня о 14:00 в Культурному укритті (Яровиця, 17) відбудеться презентація книги Івана Черненка «Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога», яка вийшла у видавництві «Віхола». Захід організовує команда Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера».

Іван Черненко працює анестезіологом у Роздільнянській центральній районній лікарні.

У жовтні 2020-го «Українська правда» опублікувала частину його щоденника про будні опорного відділення з хворими на COVID-19. Текст спричинив резонанс і став основою для книжки лікаря «Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога».

Книга – це одночасно щоденник, хроніка та філософські роздуми українського медика. Тут і сміх від навчання, і сльози від ситуації в медзакладах, і смуток від смертей пацієнтів, які ми переживаємо з автором. І віра в те, що все можна змінити, якщо буде більше людей, готових ламати систему.

Водночас це книга про життя лікаря, його проблеми, фінансові труднощі, розрив стосунків і роботу, яка стає життям.

Читати ще: Андрухович отримав німецьку премію Гейне, а Жадана відзначили у Польщі

Читач зможе побачити пандемію зовсім іншими очима, і вже, можливо, ми не так будемо легковажити заходами безпеки та вакцинацією.

Ця книга буде цікава кожному: медики впізнають себе, пацієнти, можливо, трішки покращать ставлення до лікарів, а владці побачать величезну кризу, яку треба долати. Якщо, звісно, прочитають ці нотатки.

Модеруватиме розмову книжкова блогерка, комунікаційниця «Фронтери» Анна Єкименко-Поліщук.

Вхід – донейт на Волонтерський штаб «Ангар» від 100 гривень. Оплата на банку: https://send.monobank.ua/jar/AAtEJu6Lto.

Під час презентації можна буде придбати книги автора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus