USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку – три аварії. Фото

4 Грудня 2017 17:08
Наїзд на автомобіль, зіткнення, нетверезий водій – причини сьогоднішніх аварій у Луцьку. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції міста.

Сьогодні вдень, 4 грудня, водій Fiat Ducato здійснив наїзд на припаркований мікроавтобус на вулиці Шевченка. На винуватця патрульні оформили відповідний протокол.

Через деякий час – знову ДТП, цього разу на перехресті вулиць Шевченка-Ковельська. Тут водій Hyundai не надав перевагу в русі ВАЗ, який їхав в зустрічному напрямку.

На винуватця склали протокол.

Третя автопригода теж сталась на вулиці Шевченка. Водій Daewoo Lanos виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся зі Skoda Fabia. У винуватця помітили ознаки сп’яніння, однак від проходження огляду той відмовився. Водій отримав 2 протоколи: за керування напідпитку та вчинення ДТП.

У всіх випадках обійшлось без потерпілих.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Саша Показати IP 4 Грудня 2017 17:14
Якби на євробляхах були б авто,то вже коментарів би було ого-го.А на волинських-то так,випадково зустрілись
ще не зовсім свідоми до Саша Показати IP 4 Грудня 2017 19:43
Молодець, Саша. Правильно написав!
Марина до Саша Показати IP 4 Грудня 2017 19:59
Як з язика зірвав ) По-любому десь бляхар проїзжав поруч ))
сергій Показати IP 4 Грудня 2017 20:17
Бляхарі в сніг не їздять:)
Думаючий Показати IP 4 Грудня 2017 20:23
А що тут коментувати - машини зареєстровані, їх власники відомі, за порушення ПДР на них складено протоколи. В цьому і різниця з бляхами - облік відсутній, знайти потім винуватця дтп неможливо, чим вони і користуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus